Seiten

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Terlusollogy

Πληροφορίες

Η Terlusollogy είναι η διδασκαλία της συνειδητά βιωμένης πολικότητας. Δύο συγκεκριμένες επιδράσεις (του ήλιου και της σελήνης) στην φύση της γης (Terra=γη) σχηματίζουν την βάση αυτής της πολικότητας. Η πολικότητα διαμορφώνεται από τη θέση της σελήνης (Luna=σελήνη) και του ήλιου (Sol=ήλιος) σε σχέση με τη γη. Επειδή συχνά αντιλαμβανόμαστε τον ήλιο και την σελήνη σαν να είχαν το ίδιο μέγεθος, αποκτούν για μας και σε μας μια βασική πολικότητα. Αυτή η πολικότητα βιώνεται και μπορεί να αποδειχθεί επιστημονικά με πολλούς τρόπους.

Η βάση όλων αυτών των παρατηρήσεων είναι η πολικότητα της αναπνοής. Η εξωτερική αστρονομική διάταξη τη στιγμή της γέννησης επιφέρει μια σημαντική εγγραφή στο κέντρο της αναπνοής, στον εγκέφαλο καθ’όλη της διάρκειας της ζωής μας. Έτσι διακρίνουμε ανάμεσα στον τύπο της εισπνοής ή σεληνιακό τύπο αναπνοής και τον τύπο της εκπνοής ή ηλιακό τύπο αναπνοής. Επειδή τόσο η εισπνοή όσο και η εκπνοή μπορούν να υποστηριχτούν από καθημερινές συμπεριφορές, όπως κάθισμα, στάση, βάδισμα, ξάπλωμα, διατροφή, είναι φυσικό να επιδιώκει να έχει κάποιος μια συμπεριφορά σύμφωνα με τον τύπο της αναπνοής του.

O γερμανός, Erich Wilk, αποκάλυψε αυτόν τον φυσικό νόμο στην δεκαετία του 30.

1 σχόλιο:

Πυρ Ομαδόν είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το ιστολόγιο σου και είθε τέτοιοι ιστότοποι να γνωρίζουν όσο μεγαλύτερη διαδοση γίνεται. Μονο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει μια εκτεταμένη δικτύωση και να δημιουργηθεί ένα κύκλωμα ανεξάρτητης επικοινωνίας.
Γιώργος Χατζηδάκης